Despre mine

Este mult mai usor sa discuti o problema decat sa dezvalui un sentiment. Atunci cand dezvalui sentimente, dezvalui sufletul. 

Sunt persoane care nu stiu sa se dezvaluie sau n-o fac din teama de consecinte.     Teama de-a fi vazut asa cum esti!

De-obicei, cea care alimenteaza teama de-a te dezvalui, este critica. Fiecare remarca negativa indeparteaza pe cel de-alaturi; se retrage in spatele oricarei masti pe care va reusi sa si-o creeze, pentru a se adaposti de cei de care este privit, de atacatori.

Imi  place sa cred ca fac parte dintre cei care au indepartat mastile, care nu-si pierd energia, traind pentru imagine, desi au trecut multi ani pana am invatat sa traiesc cu mine insami; am invatat   sa cizelez, sa slefuiesc, sa ma dezvolt, sa fiu intr-o continua evolutie, sa trec dincolo de aparente si imagini; am invatat sa socializez, nu doar sa ma formalizez, am invatat sa vad frumosul, sa traiesc , sa ma iubesc si sa iubesc neconditionat, sa ofer.

Folosirea verbului a invata….da, e repetitiv, dar sper sa fie  ca un magnet pentru tine, cititorule!

Asta sunt eu, Cristina Florentina, care dintre prenume vă este mai simplu de rostit! Am 38 ani, cred ca timpul e  de partea mea, chiar daca unii considera aceasta varsta deja tomnatica!…Cred ca la orice varsta te poti reinventa, redescoperi, important e s-o faci, sa nu mori cu regretul c-ai fi putut face ceva, dar nici macar n-ai incercat!

15 Comments - Add Comment

Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.