Inspiratie, tenacitate si talent I

Inspiratie, tenacitate si talent in a continua sa produci vise pentru comunitate. 🙂

Mereu, de fiecare data, totul incepe cu „e un hobby”, „am un vis aiurit”, „incep din amuzament”…

Carmen02

carmen14carmen11 carmen8carmen3carmen9

Astfel, a inceput si C., cu indrazneala si pasiune. Increderea si entuziasmul posesorului de „productie de vise” sunt surprinzatoare,  dar benefice…vise palpabile… E frumos sa indraznesti!In primul rand, a avut nevoie de timp, „spatiu” mental pentru a percepe ca o face bine, de confirmari si infirmari pentru a-si da seama ca va creste sau ca deja o face… Anii au trecut, si „avea un hobby” a deprins, concretizat,  concepand pentru comunitate, creand minunatii din ceara. Da, ceara este cea care prinde viata in mainile ei. Prinde culoare, forma, grai si povesteste  urmatorului din comunitate intreg parcursul, de la geneza pana la apogeu. Da, vorbim de-un apogeu, pentru ca aceste minunatii, create din ceara, te imbata la vedere: viu colorate, lucrate manual, cu migala, suflet si atata entuziasm, ti-e imposibil sa nu-ti transmita emotii, care purtate mai departe, sa ne fie de bun augur. 🙂

carmenpoza00

Am visat impreuna, am purtat ani de-a randul sacul cu vise, le-am portionat, conferindu-le, – in functie de stare, parcurs, rezultate, emotii –  franturi din sufletele noastre. Aceste franturi au adunat, ca-ntr-un joc de puzzle, stropi de speranta, incredere si daruire. Astazi, cu aportul muzei „Incredere”, Vis de ceara a deschis s un drum al manilor de aur, mentine un parcurs, bazandu-se pe inspiratie, tenacitate si talent.

E simplu sa fauresti, cand entuziasmul, pasiunea si iubirea-ti sunt parte integranta din tine insuti/insati!

In cazul ei, Vis de Ceara. cu ajutorul simturilor, bazandu-se pe simturi,  da viata viselor, modeland ceara, dandu-i chip si suflet.

 

Va invit sa vedeti,  sa mirositi, sa simtiti, „sa gustati, „sa auziti”, creatiile acestui purtator si fauritor de vise!

 

 

 

 

 

poza01

Reply