Fii sigur ca apa de la robinetul tau este pura si instaleaza-ti un sterilizator UV!

Elimina toxinele, hidrateaza organismul si ni-l pastreaza sanatos, ajuta la procesul de digestie si absorbtie a hranei si la transportul nutrientilor in fiecare tesut si celula a organismului nostru. Dupa cum bine v-ati dat seama, este vorba despre apa. Tocmai de aceea, medicii ne recomanda sa bem un minim de doi litri de apa pe zi, sau, ca o regula mai simpla, pentru fiecare 18 kilograme din greutatea noastra, trebuie sa consumam un litru de apa. Ce facem, insa, atunci cand apa pe care o consumam nu este chiar cea mai pura? Simplu: ai auzit de sterilizatoarele uv?

Mai bem sau nu apa de la robinet? Ia-ti un sterilizator UV si raspunde cu “da” la aceasta intrebare!

sterilizatoare uv

Calitatea vietii la scara planetara este afectata de apa… poluata! Sa facem un scurt exercitiu de imaginatie: sa presupunem ca toata apa Terrei o varsam in 16 pahare. Dintre ele, 15 si jumatate sunt pline cu apa sarata din oceane si din mari. Ne ramane o jumatate de pahar, dar chiar si asa, cea mai mare parte din ea este inglobata in gheturile polare, deci este prea poluata pentru a putea fi destinata consumatorilor. Ramane aproximativ o jumatate de lingurita pentru tot consumul omenirii, si trebuie sa ne gandim ca din aceasta cantitate, majoritatea este plina de daunatori precum fierul, hidrogenul sulfurat sau manganul… Ce ne ramane de facut? Solutia ideala si inteligenta pentru a imbunatati calitatea apei de la robinet este instalarea unui sterilizator UV.

Fii responsabil! Constientizeaza importanta montarii unui sterilizator cu raze UV!

Apa se situeaza intre necesitate si responsabilitate. Vom detalia in cele ce urmeaza fiecare dintre aceste doua calitati ale apei:

  • Necesitate. Se stie deja ca apa este elementul fara de care nu s-ar putea trai. Ne inconjoara intr-o proportie foarte mare, este foarte mult raspandita in natura, in toate cele trei forme de agregare si acopera mai mult de 70% din suprafata pamantului. Apa este un element indispensabil vietii si factorul care ne intretine existenta, deci o necesitate
  • Responsabilitate. Daca necesitatea apei nu are nevoie de prea multe dezbateri, ei bine, in ceea ce priveste responsabilitatea trebuie sa lamurim cateva aspecte: o apa contaminata va avea aspecte negative directe asupra sanatatii noastre, provocand aparitia unor boli cronice. Si, cum nimeni nu isi doreste acest lucru, este important ca atunci cand se observa modificari ale apei sau semne ale contaminarii ei, sa recurgem la instalarea unui sterilizator cu raze UV.

Un sterilizator de apa cu UV este necesarul oricarei gospodarii in care se doreste apa pura. Distruge eficient microbii, virusii, algele si bacteriile si realizeaza dezinfectarea apei instantaneu, fara substante chimice. Costurile unui sterilizator UV cumparat de pe http://www.apacio.ro/ sunt reduse, iar investirea intr-un astfel de produs este de departe una sigura.

Ia-ti sterilizatorul UV de la Apacio si protejeaza santatea familiei tale, consumand in fiecare zi o apa ca de izvor, direct de la robinetul tau.

2 Comments - Add Comment

Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.