Dincolo de vizor…

Introspectie?!…cred c-o facem zilnic, fiind timorati de multi factori externi…care, din pacate, ne bulverseaza cotidianul…

Introspectia si vizorul societatii fac diferenta?! 🙂

Introspectia fara vizorul societatii cum ar fi?! Abordarea naturala a introspectiei fara prejudecatile vizorului social…impus, voit sau nu, de societatea in care ne plimbam pasii zilnic…

Un concept emotional fara false pudori, fara contexte motionale, aparent inofensive, dar, din pacate, distructive, fara motivatii nesustinute; un concept emotional de bun augur, introspectiv calitativ, fara repercusiuni negative, ci doar contexte pozitive, aducatoare de lumina si solutii.

Viata, prietenii, contextul profesional, toate acestea, coroborate, pot duce la o introspectie benefica, la deschideri de drumuri si oportunitati benefice, nu la conjuncturi distructive.

E simplu sa privesti prin vizorul cotidianului și să faci diferența!

Să privesti in interiorul tau si sa faci saltul necesar pentru a te ridica…deasupra cotidianului camuflat… sa traiesti simplu, pentru tine, nu pentru cei din jur, fara frustrarile adunate de-a lungul timpului, din cauza unei societatii.

 

”Camerele de supraveghere” din interiorul inimii, minții și sufletului, mai mult sau mai puțin cenzurate, dar mai ”atente” ca niciodată!…Ce-ți poți dori mai mult?! Supraveghere benefică, atât de necesară pentru a imparti si solidariza cu interiorul nostru, de multe ori firav și fără ”cuvinte”. a solidariza cu exteriorul, în avantajul și conturarea unui viitor de bun augur pentru toți.

…Greu de parcurs sau nu?!…sisteme de supraveghere pentru casa proprie(SKUT – Onlinemag s.r.l), care ”tin in garda” ce si cum se intampla pe ”domeniul” propriu zilnic. Eficienta acestora?!… oricând, de oriunde, poți verifica ce și cum e la tine-acasă. 🙂  Conectat la ”tine” non-stop,  fara intrerupere, mentinand confortul cotidian, nestirbindu-ti cu nimic ambientul.

E necesar sa incerci pentru a verifica si sa verifici pentru a incerca!..un deviz liniar pentru un sistem bine pus la punct, palpabil pentru ”privitori” și nu numai…

Interior, exterior, cu sau fara sisteme de supraveghere, dar cu ”garda sus”! Pregtaiti pentru ”introspectie” si pentru ”inspectia” unui cotidian combinat.

 

Sănătate, atenție, detașare, armonie și impliniri!

 

 

 

 

 

 

 

Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.