Amintirea puloverului de cașmir

Dintotdeauna am iubit iarna! Albul imaculat, norii plumburii, copiii fericiți, toate acestea dându-mi un sentiment aparte și-un motiv înălțător să iubesc și mai mult acest anotimp. Ce să mai spun că este și sărbătoarea mea preferată atunci…Crăciunul!!!

Tocmai de-asta, iarna îmi aleg cu foarte mare grijă îmbrăcămintea! Chiar pot afirma: cu cea mai mare grijă! Nu suport frigul, deci, sunt înarmată până-n dinți! 🙂  …Și n-am considera niciodată că hainele groase m-ar încorseta sau inoportuna, dimpotrivă!

Îmi place să mă plimb, să patinez, să fac fluturi în zăpadă, să simt fiecare fulg pe față și să-i încropesc o poveste. Îmi place poveștile de iarnă la gura sobei! Îmi plac ciocolata caldă și fursecurile!

Deci, nu-mi place iarna, să fug prin magazine, să devin confuză și să aleg haine. Pentru acest motiv, îmi plac, în mod expres, magazinele online; îmi oferă șansa ca-ntr-un timp relativ scurt și petrecut eficient, să găsesc lucruri pe pofta inimii mele, pe măsura mea și la prețuri super!

fashion-agenda-logo

Ador stofa, cașmirul și paltoanele! Cele mai frumoase paltoane online le-am vazut pe-un site abia descoperit, despre care nu știam mai nimic, dar mi-au plăcut produsele , site numit fashionagenda.ro.

Acolo am văzut și câteva pulovere de damă care mi-au atras privirea, având o croială deosebită și niște culori atât de vii! Pulovere din cașmir care iau forma corpului, fiind totuna cu fiecare porțiune a corpului, camasapunând în evidență partea frumoasă a trupului și ascunzând imperfecțiunile.

Un pulover special cere o cămașă deosebită. La cămăși de damă, pentru sufletul meu,  mă simt apropiată de tot ce-i vintage, dar ceva mai colorat. Cămășile cu nasturi impozanți, dar nu neapărat mari. Cămășile cu povești în spate…da, fiecare cămășă a fost croită și lucrată după poveste.

Eu, una, cred că e trendy cam tot ce-i retro. Moda se schimbă, dar ideea rămîne!

Sănătate, iubire, armonie, o iarnă ca-n povești și multe haine călduroase, dragelor!:)

Reply